Your browser does not support JavaScript!
Category List
Home > NEWS
"Natural Healing Workshop"won"A'Design Award and Competition""Gold Award"
DESIGN NAME: Natural Healing Workshop PRIMARY FUNCTION: Office INSPIRATION: Different from most of the offices with cold and plain stereotype, this office, is enclosed by ubiquitous greenery plants on the courtyard, where the designer has delicately created a water-preserved and chill ecosystem by decorating this place with flagstone pavements and pebbles. UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION: A delicately designed bar, on the other side of the courtyard, can be functioned as cooking, eating or eating place, the smartly-designed compound outdoor space that spares the issue of limited indoor space while making customers enjoy the intimate natural environment. OPERATION / FLOW / INTERACTION: On the ground floor in the building, mainly composed of the working and meeting areas, the long rectangular table magnifies the visual effect with the confined space. The large ceiling windows and iron works, separating the indoor the outdoor space, extend the indoor atmosphere all the way to the beautiful courtyard, and bring up to intimate relationship between people and natural environment by placing outdoor scenery inside the building in the meantime. PROJECT DURATION AND LOCATION: The project finished in March 2015 in Taipei City, Taiwan. FITS BEST INTO CATEGORY: Interior Space and Exhibition Design PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY: The two tall royal Poinciana trees, on the courtyard, with some medium and small plants, give rise to a great landscape. The specific ecological community, on this courtyard, is a perfect and suitable place available for species of insects and birds. At a definite area on the courtyard, the wooden platform and big couches create a relaxing and comfortable atmosphere. SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES: 182 square meters TAGS: Office RESEARCH ABSTRACT: The specific ecological community, on this courtyard, is a perfect and suitable place available for species of insects and birds. At a definite area on the courtyard, the wooden platform and big couches create a relaxing and comfortable atmosphere. CHALLENGE: In this project, the brilliant design ideas have brought the efficiency-seeking modern space to its original unsophisticated characteristics, which integrate the elements of nature, humanity and aesthetics, and put into practice a place affording contentment and security. ADDED DATE: 2016-12-09 06:28:11 TEAM MEMBERS (1) : National Taipei University of Technology: Pei-Ying Lee , Hung-Hsiang Wang IMAGE CREDITS: Photo by SU,DONG-SHAN
Click Num  
Forward to friend
Please input CAPTCHA
Voice Play
refresh captcha